Netflix kondigt officieel 'Peaky Blinders'-film aan met Cillian Murphy

KKees van den Berg 5 juni 2024 09:32

Netflix heeft officieel bevestigd dat er een afsluitende 'Peaky Blinders'-film in de pijplijn zit, met Cillian Murphy die terugkeert in zijn rol als Tommy Shelby.

Cillian Murphy keert terug als Tommy Shelby

Het is langverwacht, maar nu hebben we officiële bevestiging: Netflix heeft groen licht gegeven voor een 'Peaky Blinders'-film. Cillian Murphy, bekend om zijn indrukwekkende vertolking van Tommy Shelby in de serie, zal opnieuw zijn rol opnemen. Fans van de show kijken al lang uit naar deze bevestiging en zijn nu ongetwijfeld in de wolken met het nieuws.

Speciaal voor de fans gemaakt

In een recente social media post, deelde Netflix een foto van het script waarop te lezen is dat Murphy opnieuw de rol van Shelby op zich zal nemen. De post werd vergezeld van een quote van Murphy, waarin hij uitlegt dat de komende film vooral voor de fans wordt gemaakt. Deze verklaring zal ongetwijfeld een beroep doen op de trouwe fanbase van de show, die zich erg verbonden voelt met de personages en de verhaallijn.

Releasedatum Peaky Blinders-film op Netflix

Hoewel fans reikhalzend uitkijken naar deze film, zijn details zoals de plot en de releasedatum nog steeds niet bekend. Het is wel bekend dat de opnames naar verwachting in september zullen starten, dus we verwachten de film pas in 2025. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Maak dan een account aan op onze website, en voeg 'Peaky Blinders Film' toe aan uw watchlist.

Afbeelding: 'Peaky Blinders', TMDB

Meer artikelen