Netflix onthult de line-up van Koreaanse films en series voor 2024

DDavid Meijer 8 februari 2024 09:32

Netflix heeft de jaarlijkse selectie van Koreaanse films en series voor 2024 onthuld. Het belooft wederom een sterk jaar te worden met nieuwe seizoenen van populaire shows zoals ‘Squid Game’, ‘Physical 100’, ‘Hellbound’ en ‘Zombieverse’.

Nieuwe seizoenen populaire Koreaanse series

Netflix heeft zijn jaarlijkse line-up van Koreaanse films en series bekendgemaakt, en 2024 belooft weer een sterk jaar te worden voor K-content. Populaire internationale shows zoals 'Squid Game', 'Physical 100', 'Hellbound' en 'Zombieverse' keren dit jaar terug voor nieuwe seizoenen, hoewel er nog geen exacte releasedatums zijn bevestigd.

'Uprising' - een nieuwe serie van Park Chan-wook

Onder de nieuwe series die in 2024 hun debuut maken, is 'Uprising' een opvallende. Deze periode-drama is mede geschreven en geproduceerd door de befaamde Koreaanse filmmaker Park Chan-wook, bekend van 'Oldboy' en 'Decision to Leave'. Het belooft een boeiende toevoeging te zijn aan de diversiteit aan titels die Netflix dit jaar te bieden heeft.

Naast nieuwe series en seizoenen van populaire series, introduceert Netflix in 2024 ook enkele interessante Koreaanse realityshows. 'The Influencer' laat influencers tegen elkaar strijden voor populariteit en volgers, terwijl 'Agents of Mystery' zes agenten volgt in hun pogingen om misdaden op te lossen.

Originele films in Netflix's 2024 line-up

Naast series en realityshows, heeft Netflix voor 2024 ook een indrukwekkende line-up van originele films aangekondigd. Men kan onder andere uitkijken naar de actiefilm 'Officer Black Belt', het drama 'My Name is Loh Kiwan' en het rampenepos 'The Great Flood'. Deze films beloven een breed scala aan genres en verhalen te bieden en zullen bij gaan dragen aan een divers en boeiend aanbod van K-content op Netflix.

Meer artikelen