Netflix onthult releasedatum voor 'Damsel' met Millie Bobby Brown

DDavid Meijer 13 december 2023 18:06

De verwachte releasedatum van de nieuwe fantasyfilm 'Damsel' is door Netflix bekendgemaakt. Daarnaast is er een nieuwe poster van de film uitgebracht. In 'Damsel speelt 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown de hoofrol.

Releasedatum en nieuwe poster onthuld

Fans van Stranger Things en liefhebbers van fantasyfilms zijn vandaag in hun nopjes: de releasedatum van 'Damsel', een nieuwe fantasyfilm met Millie Bobby Brown in de hoofdrol, is eindelijk bekendgemaakt door Netflix. Naast deze langverwachte aankondiging heeft de streamingdienst ook een gloednieuwe poster van de film uitgebracht.

Hoewel 'Damsel' op het eerste gezicht elementen heeft die je traditioneel met sprookjes zou associëren zoals een jonkvrouw, een knappe prins en een vuurspuwende draak, belooft Netflix iets totaal anders. "Dit is GEEN sprookje", beweerde de streamingdienst toen het de eerste poster van de film presenteerde. We kunnen volgens Netflix dus een geheel eigen draai aan het genre verwachten.

In 'Damsel' zien we Millie Bobby Brown in een gevecht voor haar leven tegen de familie van een knappe prins die niet van plan is haar een lang en gelukkig leven te gunnen. Ze staat niet alleen in deze strijd: 'Eleven' acteert zij aan zij met vooraanstaande acteurs als Shohreh Aghdashloo, Robin Wright, Angela Bassett, Nick Robinson en Ray Winstone.

Releasedatum van Damsel op Netflix

Fantasyliefhebbers moeten nog even geduld hebben voordat ze 'Damsel' kunnen gaan bekijken. Netflix heeft aangekondigd dat de film op 8 maart 2024 wereldwijd zal worden uitgebracht.

Afbeelding: 'Damsel', TMDB

Meer artikelen