Netflix onthult teasertrailer en releasedatum 'Spaceman' met Adam Sandler

KKees van den Berg 20 december 2023 11:54

Netflix heeft de eerste teasertrailer en de releasedatum bekendgemaakt van haar nieuwe sci-fidrama 'Spaceman', met Adam Sandler in de hoofdrol. De film die geregisseerd wordt door de Emmy-winnende Johan Renck zal op 1 maart 2024 op het platfrom te zien zijn.

Het verhaal van 'Spaceman'

Het verhaal van 'Spaceman' volgt astronaut Jakub (Adam Sandler) die zes maanden in een eenzame onderzoeksmissie naar de rand van het zonnestelsel zit. Hij realiseert zich dat zijn achtergelaten vrouw waarmee hij is getrouwd wellicht niet meer op hem wacht bij zijn terugkeer naar de aarde. In een poging om alles recht te zetten met zijn vrouw Lenka, krijgt hij hulp van een mysterieus wezen dat zich in zijn schip bevindt. Deze filmadaptatie van Colby Day is gebaseerd op de roman 'Spaceman of Bohemia' van Jaroslav Kalfař uit 2017.

Sterrencast en productieteam van 'Spaceman'

De sterrencast van 'Spaceman' omvat niet alleen Adam Sandler, maar ook Kunal Nayyar, Lena Olin en Isabella Rossellini. Het productieteam van de film bestaat uit een reeks bekende namen in de filmindustrie, waaronder Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan, Michael Parets, Tim Headington, Lia Buman en Max Silva. Daarnaast hebben Ben Ormand, Johan Renck en Barry Bernardi als uitvoerende producenten bijgedragen aan de film.

Met 'Spaceman' lijkt Adam Sandler een nieuwe weg in te slaan op Netflix waar hij voornamelijk bekend staat om zijn luchtige films. Eerder had hij succes op het platform met zijn animatiefilm 'Leo' en de komedies 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah' en 'Murder Mystery 2'. Hoewel deze films zeer succesvol waren, belooft 'Spaceman' een zwaardere toon te hebben die meer drama en diepgang biedt.

Meer artikelen