Netflix onthult trailer en releasedatum van 'Players' met Gina Rodriguez

RRoos Verhoeven 13 januari 2024 09:07

Een spannende nieuwe trailer en release datum zijn onthuld voor de aankomende Netflix rom-com, 'Players', met topacteurs Gina Rodriguez, Tom Ellis en Damon Wayans Jr. in de hoofdrollen.

Het uitdagende spel van 'Players'

In de film 'Players' kunnen we een interessant concept verwachten. Centraal staat de New Yorkse sportjournaliste Mack, gespeeld door Gina Rodriguez, bekend van 'Jane the Virgin'. Samen met haar beste vriend Adam, gespeeld door Damon Wayans Jr. van 'Happy Endings' en 'New Girl', en hun crew, heeft Mack jarenlang 'hook-up plays' opgezet. Dit zijn strategieën die ze gebruiken om succesvolle one-night stands te hebben. De regels van het spel zijn echter duidelijk: je kunt een 'play' niet omzetten in een relatie. Dit maakt de dynamiek van het verhaal intrigerend en belooft veel spannende en gecompliceerde situaties.

Macks onverwachte gevoelens voor Nick

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Mack, gespeeld door Gina Rodriguez, gevoelens ontwikkelt voor haar laatste doelwit - Nick, een charmante oorlogscorrespondent gespeeld door Tom Ellis van 'Lucifer'. Dit brengt haar in een moeilijk parket, want volgens de regels van het spel mogen 'plays' niet uitmonden in een relatie. Maar nu de lijnen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek beginnen te vervagen, moet Mack ontdekken wat er nodig is om niet alleen te scoren, maar ook om voor de liefde te spelen.

Release 'Players' op Netflix

Fans van Gina Rodriguez, Tom Ellis, Damon Wayans Jr. en romantische komedies in het algemeen kunnen hun hart ophalen want 'Players' gaat in première op Valentijnsdag, 14 februari. Dit belooft een perfecte filmavond voor zowel koppels als singles die van een goede romcom houden.

Afbeelding: 'Players', TMDB

Meer artikelen