Netflix onthult trailer van 'Beverly Hills Cop: Axel F'

DDavid Meijer 15 december 2023 13:48

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van 'Beverly Hills Cop: Axel F', het vierde deel in de filmfranchise van Eddie Murphy. De film, die gedeeltelijk in Detroit is opgenomen, zal volgende zomer exclusief op Netflix te zien zijn.

Axel Foley keert terug naar Detroit

Het iconische personage van Eddie Murphy Axel Foley keert terug naar het witte doek in 'Beverly Hills Cop: Axel F'. Dit is het vierde deel in de populaire filmreeks, dat gedeeltelijk in de stad Detroit is opgenomen. Het lijkt erop dat Foleys kenmerkende humor en onconventionele aanpak van rechtshandhaving ondanks alle jaren nog steeds intact zijn.

In de nieuwe film zien we Axel Foley samenwerken met een nieuwe partner, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt. Daarnaast keert hij ook terug naar zijn oude politiepartners, waardoor we enkele vertrouwde gezichten terug op het scherm kunnen verwachten. Dit zorgt voor een mix van oude en nieuwe dynamieken die de film fris en interessant houden.

Exclusieve release op Netflix

'Beverly Hills Cop: Axel F' zal vanaf volgende zomer exclusief op de streamingdienst Netflix te zien zijn. Dit betekent dat fans van de franchise en nieuwe kijkers die benieuwd zijn naar Axel Foley's nieuwste avonturen, een Netflix-abonnement nodig hebben om de film te kunnen bekijken. De exacte releasedatum is echter nog niet bekend gemaakt.

Afbeelding: 'Beverly Hills Cop: Axel F', TMDB

Meer artikelen