Netflix onthult volledige trailer voor 'NASCAR: Full Speed'

KKees van den Berg 25 januari 2024 17:14

Netflix heeft de volledige trailer uitgebracht voor de NASCAR serie 'Full Speed', een vijfdelige serie die het hoogtepunt is van stock car racing en wordt gezien als antwoord op de Formule 1's 'Drive to Survive'.

NASCAR: Full Speed tegenhanger van Drive to Survive

NASCAR: Full Speed is de Amerikaanse tegenhanger van Formule 1's Drive to Survive. Ondanks de snelgroeiende populariteit van Formule 1 in de Verenigde Staten blijft NASCAR de meest bekeken vorm van auto racen in het land. Het zesde seizoen van de serie zal volgende maand op Netflix verschijnen.

De serie bestaat uit vijf delen en elke aflevering duurt 45 minuten. De serie zal enkele bekende Cup-rijders volgen, zoals Ryan Blaney, Denny Hamlin, Joey Logano, Bubba Wallace, Ross Chastain, Tyler Reddick, Kyle Larson, William Byron en Christopher Bell.

De serie geeft kijkje achter de schermen bij play-offs

De documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen tijdens de play-offs van 2023. De serie wordt uitgebracht op 30 januari, net voordat het seizoen 2024 officieus begint met de L.A. Clash.

In de trailer krijgen we een inkijkje in het leven van enkele van de grootste NASCAR sterren. Zo zien we onder andere de Lego-bouwhobby van William Byron, de passie voor Mario Kart van Tyler Reddick en het gezinsleven van NASCAR veteranen Joey Logano en Denny Hamlin.

Afbeelding: 'NASCAR: Full Speed', TMDB

Meer artikelen