Netflix ruimte op: deze 3 topfilms verdwijnen in januari

DDavid Meijer 12 januari 2024 12:06

Netflix maakt plaats voor nieuwe content en dat betekent dat we afscheid moeten nemen van enkele topfilms. Top Gun, JFK en District 9 zijn nog maar tot eind januari beschikbaar op de streamingdienst.

Netflix blijft de grootste streamingdienst door voortdurend nieuwe content toe te voegen. Dit betekent echter ook dat er regelmatig films en series verdwijnen om ruimte te maken voor nieuw materiaal. Deze maand moeten we helaas afscheid nemen van enkele topfilms die vele kijkers hebben weten te boeien. Zorg ervoor dat je Top Gun, JFK en District 9 nog ziet voordat ze eind januari van Netflix verdwijnen.

Top Gun verdwijnt van Netflix

Tom Cruise kroop in 1986 in de huid van straaljagerpiloot Maverick in de film Top Gun. De film, waarin Maverick te maken krijgt met concurrentie, verlies en twijfel, is ongetwijfeld een van Cruise's bekendste rollen. Zorg dat je deze klassieker nog bekijkt voordat hij op 14 januari van Netflix verdwijnt.

JFK neemt afscheid van Netflix

De film JFK, geregisseerd door Oliver Stone, gaat over de officier van justitie Jim Garrison die jaren na de moord op president John F. Kennedy probeert te bewijzen dat er meer moordenaars waren. Deze kritisch bejubelde film, gezien als een van Stone's beste werken, is nog maar tot 14 januari te zien op Netflix.

District 9 verdwijnt eind januari

De scifi thriller District 9, het regiedebuut van Neill Blomkamp, gaat over buitenaardse wezens die op aarde leven en in conflict komen met de mensheid. Deze boeiende film, die een ander perspectief biedt op het buitenaardse thema, is nog tot 31 januari te zien op Netflix. Zorg ervoor dat je deze unieke film nog bekijkt voordat hij verdwijnt.

Afbeelding: 'District 9', TMDB

Meer artikelen