Netflix werkt aan een 'Wednesday' spin-off over Uncle Fester

KKees van den Berg 19 december 2023 11:19

Netflix is bezig met de uitbreiding van het universum van de hitserie 'Wednesday' met een spin-off over Uncle Fester, zo heeft TheWrap laten weten.

Uitbreiding van het 'Wednesday' universum

Het lijkt erop dat Netflix zijn succesvolle serie 'Wednesday' wil uitbreiden met een spin-off die draait om het personage Uncle Fester. Er wordt momenteel aan gewerkt, maar er zijn nog geen concrete details bekend.

Het nieuws over de mogelijke spin-off komt naar buiten terwijl de productie van het tweede seizoen van 'Wednesday' op het punt staat te beginnen. Dit langverwachte nieuwe seizoen zal in het voorjaar van 2024 van start gaan.

Toekomstplannen van Netflix

Netflix heeft grote plannen om een reeks programma's met het thema 'Addams Family' te creëren. Het doel is om verder te bouwen op het succes van de serie 'Wednesday'. De exacte details van deze plannen zijn nog niet bekend. 'Wednesday' werd in november 2022 gelanceerd op Netflix. De serie is een productie bij MGM Television en is geregisseerd door de bekende filmmaker Tim Burton.

'Wednesday': een kijkcijferrecord voor Netflix

Niet lang na zijn debuut vestigde 'Wednesday' een indrukwekkend record. Het bleek de meest bekeken Engelstalige titel op Netflix in een enkele week te zijn, met een totaal van 341,2 miljoen uur bekeken.

Meer artikelen