Netflix wint biedingsstrijd voor wereldwijde heist-komedie met Ryan Reynolds

KKees van den Berg 14 december 2023 12:02

Netflix heeft de strijd gewonnen voor een nieuwe wereldwijde heist-komedie met Ryan Reynolds. De titelloze film was het onderwerp van een hevige biedingsstrijd tussen acht kopers. Dana Fox zal het script schrijven en Simon Kinberg zal de productie op zich nemen.

Ryan Reynolds, die onder meer bekend is van films als Deadpool, wordt het middelpunt van een nieuwe wereldwijde heist-komedie die op Netflix zal worden uitgebracht. De nog titelloze film was het onderwerp van een hevige biedingsstrijd die uiteindelijk door Netflix werd gewonnen. Dana Fox, bekend van haar werk aan films zoals Cruella en The Lost City, zal het script voor de heist-komedie schrijven. Simon Kinberg, die eerder met Reynolds samenwerkte aan de Deadpool-films, zal de productie op zich nemen. De film is een van de twee projecten die Reynolds momenteel in de markt zet naast zijn plannen om samen te werken met Channing Tatum aan Calamity Hustle.

Oceans Eleven-achtige ensemblecast

Hoewel het project nog geen officiële titel heeft is het bekend dat het script geweldige rollen heeft voor een ensemblecast vergelijkbaar met films zoals Oceans Eleven. De film zal zich ook af gaan spelen in een internationale setting.

De samenwerking tussen Ryan Reynolds en Simon Kinberg aan dit project is voortgekomen uit hun eerdere samenwerking aan de Deadpool-films. Het duo heeft een sterke werkrelatie ontwikkeld en is momenteel bezig met de afronding van het derde deel van Deadpool, wat hun besluit om samen te werken aan dit nieuwe project mogelijk heeft gemaakt.

Afbeelding: 'The Adam Project', TMDB

Meer artikelen