Netflix's Koreaanse live-actie Parasyte serie kent cast en looptijd

DDavid Meijer 8 februari 2024 11:01

Netflix heeft bekendgemaakt dat 'Parasyte: The Grey', de Zuid-Koreaanse live-action-adaptatie van Hitoshi Iwaaki's manga Parasyte (Kiseiju), wereldwijd op Netflix te zien zal zijn van april tot juni. Bovendien zijn er nieuwe castleden aangekondigd voor de serie.

Looptijd van de serie onthuld

De Zuid-Koreaanse live-action-adaptatie van Parasyte, getiteld 'Parasyte: The Grey' (Kiseiju: The Grey), zal wereldwijd op Netflix te zien zijn vanaf april en lopen tot juni. De serie is gebaseerd op de manga van Hitoshi Iwaaki, maar zal een volledig nieuw verhaal vertellen. De serie focust op het bizarre samenleven tussen mens en parasiet, met een plot rond de jacht op de parasieten en de strijd tegen hun impact op de mensheid.

Bekijk hier de trailer van de gelijknamige film uit 2014:

Naast de bekendmaking van de looptijd, heeft Netflix ook de toevoeging van nieuwe castleden Kwon Hae-hyo en Kim In-kwon onthuld. Hoewel hun specifieke rollen nog niet zijn vrijgegeven, voegen ze zich bij een sterrencast met onder andere Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan en Lee Jung-hyun. De serie wordt geregisseerd door Yeon Sang-ho, bekend van 'Train to Busan' en 'Peninsula', die ook het script schrijft samen met Ryu Yong-jae.

Afbeelding: 'Parasyte: Part 1', TMDB

Meer artikelen