Netflix's nieuwe haaienthriller 'Sous la Seine' verovert de top 10

KKees van den Berg 8 juni 2024 09:55

Netflix-abonnees zijn enthousiast over de nieuwe haaienthriller 'Sous la Seine', die na een paar dagen al op nummer één staat in de top 10. De film ontvangt lovende recensies en kijkers kunnen er niet over ophouden te praten.

'Sous la Seine' verovert Netflix

'Sous la Seine' is het gesprek van de dag onder Netflix-abonnees. Deze spannende haaienthriller staat al na enkele dagen bovenaan de top 10 en wordt overspoeld met positieve recensies. De film, die zich afspeelt in de zomer van 2024, heeft al veel aandacht getrokken met zijn intense plot en indrukwekkende cinematografie.

Het verhaal van 'Sous la Seine' is zowel angstaanjagend als fascinerend. Parijs is de gaststad van de eerste wereldkampioenschappen triatlon aan de Seine in de zomer van 2024. Maar de sportevenement wordt overschaduwd door het nieuws dat er een grote haai in de rivier zwemt. Dit voegt een extra laag spanning toe aan het al hoogoplopende drama van het sportevenement.

Heldenstrijd tegen haai in de Seine

In de film werken Sophia, een briljante wetenschapster, en Mika, een jonge milieuactiviste, samen met Adil, de commandant van de Seine-rivierpolitie. Samen proberen ze een bloedbad te voorkomen en de haai te stoppen die in de rivier zwemt. Het is een race tegen de klok, vol spanning en actie, terwijl ze proberen de stad te beschermen tegen de dreigende haai-aanval.

Afbeelding: 'Under Paris', TMDB

Meer artikelen