Netflix's thrillerdocu 'Cyberbunker: The Criminal Underworld' trekt veel kijkers

RRoos Verhoeven 11 november 2023 16:00

Netflix heeft een nieuwe opmerkelijke docu uitgebracht genaamd 'Cyberbunker: The Criminal Underworld'. Deze documentaire over een groep duistere hackers is nu een van de meest bekeken op het platform.

Netflix lanceert populaire hacker-documentaire

Netflix weet de aandacht te trekken met zijn nieuwste toevoeging, 'Cyberbunker: The Criminal Underworld'. Deze fascinerende documentaire gaat over een groep hackers en is inmiddels een van de meest populaire titels op het platform. Regisseurs Kilian Lieb en Max Rainer hebben een beklemmende kijk op de duistere kant van het internet gecreëerd, wat kijkers zeker zal intrigeren en mogelijk enige angst zal inboezemen.

Hoewel het nog vroeg is in de release van de documentaire, heeft 'Cyberbunker: The Criminal Underworld' al enige erkenning gekregen van filmcritici. Op IMDb heeft de documentaire een vrij goede score van 6,7/10 behaald na 146 stemmen. Bovendien heeft de film een positieve recensie ontvangen op Rotten Tomatoes, waar het een score van 3 van de 5 sterren heeft gekregen. Het lijkt er dus op dat deze documentaire voorlopig goed wordt ontvangen.

Een duik in de wereld van hackers

De documentaire 'Cyberbunker: The Criminal Underworld' neemt kijkers mee in de wereld van hackers die opereren vanuit de schaduwen van het internet. De hackers, die hun operaties uitvoeren vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje, worden in deze documentaire onthuld. In plaats van het stereotype van de 'lone wolf' hacker, toont deze documentaire een groepering van hackers die samenwerken en een service leveren. Deze blik op de realiteit van het duistere web is zowel fascinerend als schrikwekkend.

Afbeelding: 'Cyberbunker: The Criminal Underworld', TMDb

Meer artikelen