'New Kids'-duo gaat internationaal met nieuwste film 'Krazy House'

RRoos Verhoeven 7 december 2023 11:54

Steffen Haars en Flip van der Kuil, het duo achter de Nederlandse comedie 'New Kids', gaan internationaal met hun nieuwste film 'Krazy House'. De film zal in première gaan op het prestigieuze Amerikaanse Sundance Film Festival.

'Krazy House' schittert op Sundance

Steffen Haars en Flip van der Kuil, bekend van onder andere 'New Kids Turbo' en 'Bro's Before Ho's', nemen hun talenten mee naar een internationaal podium met hun nieuwste komedie 'Krazy House'. De film is geselecteerd voor de 'Midnight Section' van het Sundance Film Festival, een categorie gereserveerd voor de meest creatieve en visueel innovatieve films. De makers zijn blij en vereerd met deze erkenning.

Intrigerend plot van 'Krazy House'

De film 'Krazy House' vertelt het verhaal van de religieuze familieman Bernie, gespeeld door 'Hot Fuzz'-ster Nick Frost. Bernie en zijn Amerikaanse sitcom-gezin uit de jaren 90 worden onverwachts geconfronteerd met Russische klusjesmannen die hun huis ongevraagd verbouwen en zich ontpoppen tot criminelen op zoek naar een verborgen fortuin. Het is aan Bernie om zijn gezin te beschermen tegen deze dreiging.

De wereldpremière van 'Krazy House' staat op 20 januari 2024 op het Sundance Film Festival. Het Nederlandse publiek hoeft niet veel langer te wachten, aangezien de film op 15 februari in Nederland wordt uitgebracht. De komedie belooft een behoorlijk lachwekkende kijkervaring te worden.

Meer artikelen