Nicolas Cage krijgt mogelijk een hoofdrol in live-actionserie 'Spider-Man Noir'

RRoos Verhoeven 19 februari 2024 15:01

Nicolas Cage zou in gesprek zijn om zijn rol als Spider-Man Noir uit de Spider-Verse in een live-actionserie te vertolken. De serie zou in ontwikkeling zijn bij Prime Video.

Nicolas Cage mogelijk terug als Spider-Man Noir

Volgens bronnen is Nicolas Cage in onderhandeling om opnieuw te verschijnen als Spider-Man Noir, een personage dat hij eerder vertolkte in het Spider-Verse. Deze keer zou dit voor een live-actionserie zijn die momenteel in ontwikkeling is bij Prime Video. Ondanks dat er nog geen officiële bevestiging is, is de kans groot dat Cage de hoofdrol gaat spelen in de serie.

Live-action Spider-Man serie in ontwikkeling bij Prime Video

Het lijkt erop dat Spider-Man Noir binnenkort naar Prime Video komt. Sony Pictures Television werkt namelijk aan een live-action Spider-Manserie voor Prime Video, en volgens rapporten is Nicolas Cage in gesprek om de hoofdrol te spelen in deze serie. Dit zou een grote stap zijn in de ontwikkeling van de serie.

Cage herhaalt mogelijk zijn rol uit Spider-Verse

Het is zeer waarschijnlijk dat Cage zijn rol uit Spider-Man: Into the Spider-Verse zal herhalen in de live-actionserie. Hoewel dit nog niet bevestigd is, zou het een uitbreiding kunnen zijn op zijn personage uit de geanimeerde Spider-Verse-films. Als dit niet het geval is, zou dit voor sommige Marvel-fans een teleurstelling kunnen zijn.

In de Spider-Man Noir-strips blijft Peter Parker zijn rol als spin-gebaseerde superheld behouden, terwijl hij ook werkt als verslaggever. Hij heeft eerder gevochten tegen film noir versies van klassieke Spider-Man schurken zoals Chameleon, The Vulture, Kraven the Hunter, The Crime Master en The Green Goblin. Het blijft nog te bezien of de TV-serie hetzelfde pad zal volgen en de geschiedenis van Peter Parker zal herschrijven, maar dan door de lens van film noir tropen en apparaten.

Meer artikelen