Nieuw Mexicaans Netflix-drama 'Familia' confronteert familie met existentieel dilemma

DDavid Meijer 14 november 2023 12:25

Het nieuwe Netflix-drama 'Familia' volgt een vader en zijn kinderen die een ingrijpende keuze moeten maken over hun olijfgaard in de Guadulupe-vallei in Mexico. Een cruciaal aanbod van een groot voedselbedrijf dreigt hun leven volledig te veranderen.

Levensveranderend dilemma

Leo woont al jaren vreedzaam met zijn zoon op hun olijfgaard in de Mexicaanse Guadulupe-vallei. Maar dit leven zou snel kunnen veranderen. Een groot voedselbedrijf heeft een substantieel bod uitgebracht op hun land, en Leo moet zijn dochters nu confronteren met dit potentieel levensveranderende dilemma. De vraag is, hebben zij en hun vader eigenlijk wel een keuze?

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ui_qfgSQcrM

Ervaring uit Hollywood

'Familia' is het nieuwste drama van de ervaren Mexicaanse regisseur Rodrigo García. Hij heeft al eerder gewerkt met een aantal Hollywood-sterren, waaronder Dakota Fanning, Sissy Spacek, Naomi Watts, Annette Bening en Emma Roberts. De ervaring van García in combinatie met een getalenteerde cast maakt 'Familia' een veelbelovende nieuwe toevoeging aan het Netflix-aanbod.

Van Apple naar Netflix

García's vorige drama 'Raymond and Ray', met Ewan McGregor en Ethan Hawke in de hoofdrollen, was exclusief te zien op Apple TV+. In een wending keert de regisseur nu terug naar Netflix met zijn nieuwste project 'Familia'. De hoofdrollen worden vertolkt door Daniel Giménez Cacho, Ilse Salas, Cassandra Ciangherotti, Natalia Solián, Maribel Verdú en Ángeles Cruz.

Voor diegenen die deze dramafilm over familiebanden, de schoonheid van het platteland en de dreiging van groot geld willen zien, is 'Familia' vanaf 15 december beschikbaar om te streamen op Netflix. Dit drama over de kracht van familie en de invloed van geld belooft een intrigerende kijkervaring te worden.

Afbeelding: 'Familia', Netflix (FilmVandaag)

Meer artikelen