Nieuw op Netflix in december 2023: Highlights

RRoos Verhoeven 1 december 2023 12:01

December staat op Netflix in het teken van nieuwe releases. Van kerstfilms tot aan het laatste deel van The Crown, we zetten de highlights voor je op een rijtje.

Onze highlight op Netflix van december

December is een maand vol nieuwe releases op Netflix. Ons hoogtepunt is 'Leave the World Behind', een film die een luxe vakantie afbeeldt die wordt onderbroken door een cyberaanval.

In 'Leave the World Behind' gaan een man en vrouw naar een afgelegen hoek van Long Island om er een vakantie met hun tienerzoon en -dochter door te brengen. Wanneer de eigenaars van de huurwoning op een nacht in paniek terugkomen nadat ze zeggen dat een plotselinge stroomstoring de stad heeft lamgelegd, weet het koppel niet meer wat ze moeten geloven. Nu de tv en het internet zijn uitgevallen en er geen mobiel bereik is, worden de twee families gedwongen in een gespannen woonsituatie te leven...

Bekijk hier de trailer:

Het einde van The Crown seizoen 6

Voor de fans van The Crown brengt december goed nieuws. Het zesde seizoen van de populaire royal serie komt ten einde met het tweede deel. Hierin zien we hoe koningin Elizabeth II de weg vrijmaakt voor koning Charles III en prins William.

Andere nieuwe Netflix Originals in december

Naast de reguliere films en series en voegt Netflix in december ook een aantal Originals toe aan het aanbod. Enkele opvallende titels zijn 'Blood Coast' (ook wel Pax Massilia, serie vanaf 6 december te zien op Netflix, 'Christmas as Usual' (ook wel Så var det jul igjen, film te zien vanaf 6 december) en 'Analog Squad' (serie vanaf 7 december te zien op Netflix). Deze nieuwe series en film zijn exclusief te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailers:

Pax Massilia (Blood Coast):

Christmas as Usual (Så var det jul igjen):

Analog Squad:

Afbeelding: 'Leave the World Behind', TMDB

Meer artikelen