Nieuw Zweeds drama 'En del av Dig' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 31 mei 2024 18:12

Netflix heeft zijn Zweedse assortiment uitgebreid met 'En del av dig', een gloednieuw drama met de populaire Zweedse zangeres Zara Larsson. Het verhaal, dat draait om het verlies van een dierbare en de gevolgen daarvan, is nu te streamen.

Het verhaal van 'En del av dig'

Het verhaal van 'En del av Dig' draait om Agnes, gespeeld door Felicia Maxime, en haar oudere zus Julia, vertolkt door de bekende Zweedse zangeres Zara Larsson. Julia is de coole meid op school en het middelpunt van elk feestje, en ze date Noel (Edvin Ryding). Agnes' wereld verandert drastisch wanneer ze geconfronteerd wordt met tragisch verlies en ze zichzelf opnieuw moet uitvinden.

In 'En del av dig' zien we Felicia Maxime, Edvin Ryding en Zara Larsson in de hoofdrollen. Maxime en Ryding waren eerder samen te zien in 'Young Royals', terwijl Larsson bekend is als Zweedse zangeres van onder andere het nummer 'Lush Life'. De regie van de film is in handen van Sigge Eklund, terwijl Michaela Hamilton de schrijfster en bedenker is. Voor Hamilton is het een zeer persoonlijk verhaal, gezien ze zeven jaar geleden haar 19-jarige broer verloor bij een ongeluk.

'En del av dig' nu op Netflix

'En del av dig' is vanaf vandaag (31 mei) beschikbaar om te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'A Part of You', TMDB

Meer artikelen