Nieuwe Aquaman-film verlegt grenzen: 'onmenselijk groot' avontuur

KKees van den Berg 25 november 2023 15:07

Met de komst van de nieuwe DC-blockbuster 'Aquaman and the Lost Kingdom' volgende maand, verklaren regisseur James Wan en hoofdrolspeler Jason Momoa dat de lat hoger is gelegd. Het wordt een 'onmenselijk groot' onderwater-avontuur met nieuwe locaties en interessante personages.

Nieuwe Aquaman-film belooft spektakel

Fans van de DC Universe kunnen zich verheugen op de nieuwe blockbuster 'Aquaman and the Lost Kingdom', die volgende maand in de bioscoop verschijnt. Regisseur James Wan en hoofdrolspeler Jason Momoa kunnen niet stoppen met het prijzen van de film. Ze beloven dat het een onvergetelijk avontuur wordt, nog intenser dan de vorige film.

De originele Aquaman-film, uitgebracht in 2018, was een groot succes voor DC, ondanks gemengde kritieken van het publiek en de pers. De populariteit van de film en de sterke box-office prestaties bewezen echter de aantrekkingskracht en het succes van de franchise.

Patrick Wilson, bekend als Orm uit de eerste Aquaman-film, zal ook in het vervolg een belangrijke rol spelen. Dit keer zal hij een ongemakkelijke alliantie moeten smeden met Aquaman, iets waar de fans ongetwijfeld naar uitkijken. Wilson is ook enthousiast over de nieuwe film en belooft een groot avontuur.

Aquaman vormt ongemakkelijke alliantie

In dit nieuwe avontuur wordt Aquaman geconfronteerd met een oude macht en moet hij een ongemakkelijke alliantie aangaan om Atlantis en de wereld te beschermen. Dit brengt een spannend plot met zich mee, vol avontuur en onvoorspelbare wendingen.

Buddy komedie tussen Arthur en Orm

Regisseur James Wan geeft een interessante draai aan de film door deze te omschrijven als een 'buddy komedie'. In het centrum van de film staan de broers Arthur en Orm, die constant met elkaar in de clinch liggen, maar samen een reusachtige wereld ontdekken: 'The Lost Kingdom'. Dit belooft niet alleen actie en avontuur, maar ook humor en een unieke dynamiek tussen de personages.

Meer artikelen