Nieuwe beelden van Netflix- serie 'Avatar: The Last Airbender' onthuld

RRoos Verhoeven 22 december 2023 12:56

Netflix heeft nieuwe beelden onthuld van de aankomende live-action-serie 'Avatar: The Last Airbender', waarin we meer personages uit de geliefde Nickelodeon-serie te zien krijgen. De serie volgt Aang, de laatste luchtmeester, terwijl hij traint om de wereld te redden van de Vuurnatie.

Nieuwe personages

In de nieuw onthulde beelden van Netflix's live-action-versie van 'Avatar: The Last Airbender' maken we kennis met meer nieuwe personages. Fans van de originele Nickelodeon-serie, die nog altijd wordt gezien als één van de beste series ooit, kunnen uitkijken naar deze nieuwe interpretatie waarin de personages tot leven komen in een realistischere setting.

Bekijk hier alle nieuwe afbeeldingen

Net als in de originele serie volgen we Aang, de laatste luchtmeester, tijdens zijn training om zijn lot in de wereld te voltooien: het brengen van vrede in een wereld die in oorlog verkeerd door de Vuurnatie. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka en Katara begint hij aan een actievolle zoektocht om terug te vechten tegen de dreigende aanval van Fire Lord Ozai.

In de Netflix-serie keren alle welbekende personages terug. Zo kruipt Gordon Cormier in de huid van Aang en neemt Daniel Dae Kim de rol van vuurmeester Ozai op zich. Daarnaast zien we ook andere bekende gezichten zoals Ken Leung als Commander Zhao, Elizabeth Yu als prinses Azula en Dallas Liu als prins Zuko.

Releasedatum 'Avatar: The Last Airbender'

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten want 'Avatar: The Last Airbender' verschijnt 22 februari al op Netflix.

Afbeelding: 'Avatar: The Last Airbender', TMDB

Meer artikelen