Nieuwe 'Bridgerton' beelden onthuld door Netflix: Intrigerende momenten van seizoen 3

DDavid Meijer 16 februari 2024 12:48

Terwijl fans al lange tijd wachten op het derde seizoen van de populaire serie 'Bridgerton', trakteert Netflix ons op nieuwe spannende beelden van Colin en Penelope. De nieuwe clips beloven een stormachtige reeks afleveringen vol drama en romantiek.

Penelope en Colin in de schijnwerpers

Netflix weet de spanning op te bouwen voor het derde seizoen van 'Bridgerton', door het delen van nieuwe beelden van Colin en Penelope. Deze personages, gespeeld door Luke Newton en Nicola Coughlan, zijn te zien in een nieuwe clip waarin Penelope voor zichzelf opkomt. Ze legt uit waarom ze na drie jaar op de huwelijksmarkt nog steeds geen geluk heeft gehad en waarom ze nooit heeft gereageerd op de brieven die Colin haar stuurde.

Penelope's onstuimige liefdesaffaire

Het derde seizoen van 'Bridgerton' belooft een onstuimige liefdesaffaire voor Penelope. Ze geeft haar verliefdheid op Colin op na het horen van zijn kleinerende woorden over haar in het vorige seizoen. Deze tegenslag heeft haar echter niet ontmoedigd. Integendeel, ze neemt het heft in eigen handen en besluit zelf op zoek te gaan naar een man, hoewel dit tot nu toe zonder succes is.

Seizoen 3 van 'Bridgerton' in twee delen

Het derde seizoen van 'Bridgerton' brengt een nieuwe ontwikkeling in de serie; het seizoen wordt in twee delen uitgezonden. De eerste helft van de afleveringen is vanaf 16 mei te streamen op Netflix, terwijl het tweede deel vanaf 13 juni beschikbaar is. De kijkers kunnen dus in twee delen genieten van de nieuwe avonturen en intriges van de Bridgerton familie.

'Bridgerton' is meer dan alleen een populaire tv-serie; het is ook gebaseerd op een geliefde boekenreeks. De serie volgt de avonturen en liefdesperikelen van de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton. Deze boeiende personages en hun zoektocht naar liefde hebben de serie een trouwe fanbase opgeleverd.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen