Nieuwe castleden aangekondigd voor Netflix-komedie 'No Good Deed'

RRoos Verhoeven 17 december 2023 11:39

De nieuwe donkere komedie 'No Good Deed' van Netflix heeft haar cast uitgebreid met de Emmy-genomineerde Linda Cardellini, Luke Wilson, Teyonah Parris, Abbi Jacobson en Poppy Liu. De serie volgt drie zeer verschillende gezinnen die strijden om dezelfde villa uit de jaren 20.

Nieuwe castleden voor 'No Good Deed'

Linda Cardellini, bekend van haar Emmy-genomineerde rol in 'Dead to Me', Luke Wilson (bekend van 'Fingernails'), Teyonah Parris (bekend van 'The Marvels'), Abbi Jacobson (bekend van 'A League of Their Own') en Poppy Liu (bekend van 'Hacks') zijn toegevoegd aan de cast. De serie belooft een interessante mix van persoonlijkheden en talenten te worden waardoor de verwachtingen nu al hooggespannen zijn.

Het plot van 'No Good Deed'

'No Good Deed' gaat over drie zeer verschillende gezinnen die allemaal dezelde 1920s Spaanse villa willen kopen. Ieder gezin denkt dat de villa al hun problemen op zal lossen, maar zoals de huidige eigenaren al hebben ontdekt, kan het huis van je dromen soms een nachtmerrie zijn. De serie zal de strijd om de villa, de interacties tussen de families en de verborgen geheimen die ze hebben volgen.

Linda Cardellini speelt in 'No Good Deed' Margo Starling, een dame met een perfect kapsel en verborgen geheimen die weet hoe ze moet krijgen wat ze wil. En wat ze wil is het gewilde Morgan huis zodat ze het met haar minnaar, een high-end ontwikkelaar, voor winst kan opknappen.

Luke Wilson zal in de serie de rol van JD Campbell op zich nemen, een depressieve, werkloze soapster die wanhopig op zoek is naar zijn volgende baan. Hij wil kleiner gaan wonen vanuit zijn moderne McMansion terwijl hij nog steeds zijn luxueuze levensstijl en zijn huwelijk met een veeleisende vrouw wil behouden.

Meer artikelen