Nieuwe details onthuld over het vervolg op Netflix-hit 'The Gray Man'

KKees van den Berg 10 november 2023 09:37

Na het succes van 'The Gray Man' op Netflix, geeft de filmchef bij de streaminggigant nieuwe details vrij over het verwachte vervolg. Met de focus op steracteur Ryan Gosling, lijkt het vervolg net zo spannend te worden als het origineel.

Het succes van 'The Gray Man'

Netflix maakte vorig jaar indruk met 'The Gray Man', hun meest ambitieuze project tot nu toe. Hoewel de film niet geliefd was bij critici, werd het goed ontvangen door het publiek. De film, een spionagethriller geregisseerd door Joe en Anthony Russo, volgt de beste speciale agent van de CIA, Sierra Six (gespeeld door Ryan Gosling), die zich tegen zijn eigen organisatie keert en op de vlucht slaat voor een huurmoordenaarsorganisatie onder leiding van Lloyd (Chris Evans).

Focus op Ryan Gosling in het vervolg

Scott Stuber, het hoofd van Netflix Film, sprak onlangs over het vervolg en het was duidelijk dat hij onder de indruk was van hoofdrolspeler Ryan Gosling. Volgens Stuber is er geen betere acteur als het gaat om acteervermogen en wat hij daarmee kan bereiken. Het vervolg zal zich dan ook richten op Gosling's personage en de mogelijkheden om zijn verhaal verder uit te breiden.

Zowel Ryan Gosling als de Russo broeders worden verwacht terug te keren voor het vervolg op 'The Gray Man'. De regisseurs lieten eerder dit jaar al weten dat ze volop bezig zijn met het schrijfproces voor de film. Desondanks zal het nog even duren voordat de film klaar is en op Netflix verschijnt. Voor fans die niet zo lang kunnen wachten, komt er binnenkort een nieuwe film uit met Ryan Gosling in de hoofdrol, genaamd 'The Fall Guy'.

Afbeelding: 'The Gray Man', TMDb

Meer artikelen