Nieuwe details over Star Wars-serie 'The Acolyte'

DDavid Meijer 31 december 2023 08:33

Nieuwe details zijn onthuld over de aankomende Sith-gefocuste Star Wars serie 'The Acolyte'. De onthullingen hebben zowel enthousiaste als sceptische reacties opgeroepen bij Star Wars-fans.

Zorgen over overproductie van Star Wars shows

Er zijn zorgen onder de fans dat de constante aanvoer van Star Wars-series kan leiden tot een oververzadiging van de markt. Dit werd aangehaald door een fan die parallellen trok met de MCU D+-series die naar zijn mening het genre uitputten.

Controverse over Sith-infiltratie

Er is wat discussie ontstaan over het idee dat een Sith de Jedi Order zou infiltreren zoals gesuggereerd in de serie. Sommige fans vinden het idee aannemelijk terwijl anderen argumenteren dat volgens de films en series tot nu toe de Sith de Jedi Order niet binnendrongen, maar eerder de Jedi manipuleerden via externe invloeden.

Fans hebben gemengde gevoelens over de richting die Disney met de Star Wars-franchise inslaat. Sommige fans zijn enthousiast over nieuwe Star Wars content terwijl anderen hun vertrouwen in de franchise kwijt zijn door eerdere producties. Er zijn ook fans die hopen op meer originele inhoud, weg van de Skywalker-verhaallijn en andere bekende tijdperken.

Er is nog geen premièredatum aangekondigd, maar de serie zal naar verwachting ergens volgend jaar op Disney+ te zien zijn.

Afbeelding: 'Rogue One: A Star Wars Story', TMDB

Meer artikelen