Nieuwe emotie 'Embarrassment' onthult voor 'Inside Out 2'

DDavid Meijer 16 februari 2024 16:47

Disney en Pixar's Inside Out 2 onthult de eerste volledige blik op de nieuwe emotie, Embarrassment. Deze onthulling kwam via merchandising, waaronder pleisters die specifiek voor de film zijn ontworpen.

Terugkeer naar Inside Out na negen jaar

Voor de fans is er een frisse kijk op het bekende verhaal van Inside Out. Het langverwachte vervolg, Inside Out 2, staat op het punt om niet alleen Riley's groeiende tienerjaren in beeld te brengen, maar ook een scala aan nieuwe emoties. Deze film markeert na negen jaar de terugkeer naar het verhaal. In deze nieuwe fase van haar leven leert Riley om te gaan met angstaanjagende nieuwe levenservaringen.

Via nieuwe merchandising van Disney is er voor het eerst een volledige blik geworpen op een van de nieuwste emoties in Inside Out 2, Embarrassment. De merchandising bestaat uit pleisters, ontworpen in samenwerking met Pixar om Inside Out 2 te promoten. Op de verpakking van de pleisters zijn vier van de emoties uit de nieuwe film te zien, inclusief een eerste volledige blik op Embarrassment, herkenbaar aan zijn roze blozende wangen en angstige ogen.

Inside Out 2: Nieuwe emoties in Riley's tienerjaren

Disney en Pixar hebben bevestigd dat Inside Out 2 Riley zal volgen terwijl ze verder duikt in haar jongvolwassenheid, waarbij ze omgaat met emoties die geen plaats innamen in haar brein toen ze nog een kind was. Deze zullen onder andere Anxiety, Envy, Ennui en de eerder genoemde Embarrassment omvatten. De film zal vor veel kijkers fungeren als een emotionele reflectie op de echte wereld, aangezien kinderen die negen jaar geleden Inside Out keken nu hun eigen levensverhaal dieper ingaan, net als Riley.

Meer artikelen