Nieuwe film 'Migration' van makers van 'Despicable Me' nu in de bioscoop

RRoos Verhoeven 21 december 2023 17:01

De nieuwste animatiefilm 'Migration' van de makers van 'Despicable Me' is vanaf deze week te zien in de Nederlandse bioscoop. Het verhaal volgt een eendenfamilie die van New England naar Jamaica reist.

Eendenfamilie Mallards op avontuur

In de animatiefilm 'Migration' wordt de kijker meegenomen in het leven van de eendenfamilie Mallards. Ze leven in een kleine vijver in New England, maar moeder Pam verlangt naar meer avontuur. Ze overtuigt vader Mack om samen met hun kinderen, Dax en Gwen, een spannende reis naar het zuiden te maken met als eindbestemming het tropische Jamaica. Maar de vraag is of ze daar ooit zullen aankomen...

Bekijk hier de trailer:

'Migration' is een creatie van Illumination, de bekende studio achter populaire films als Minions, Despicable Me, Sing en de recent gelanceerde Super Mario Bros: The Movie. De stemmen in de film worden verzorgd door bekende acteurs als Kumail Nanjiani en Elizabeth Banks, wat de film naast de animatie en het verhaal zelf nog aantrekkelijker maakt.

'Migration' nu te zien

'Migration' draait nu in de Nederlandse bioscopen. Kun je de film niet vinden tussen alle bioscooptijden? Dan kan het zijn dat je moet zoeken naar 'Vogelvlucht'. Dit is de Nederlandse naam die film heeft gekregen. Wat ons betreft een perfecte film voor een gezellig uitje met het gezin tijdens kerst of gewoon voor een ontspannende avond in de bioscoop.

Meer artikelen