Nieuwe films en series op Netflix: 15-21 januari 2024

DDavid Meijer 16 januari 2024 18:04

Netflix voegt deze week een aantal nieuwe films en series toe. Ontdek de hoogtepunten van de komende week op de streamingdienst, van huiveringwekkende moordmysteries tot boeiende documentaires.

Murder on the Orient Express: een spannend moordmysterie

De film 'Murder on the Orient Express', gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie, is de eerste op onze lijst voor de week. In dit spannende verhaal raken dertien vreemden gestrand in een trein, waarin iedereen een verdachte kan zijn, met in de hoofdrol de beroemde detective Hercule Poirot (Branagh). Het is een race tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat deze weer toeslaat.

Maandag 15 januari

American Nightmare: een docuserie over een ongeloofwaardige ontvoering

De driedelige docuserie 'American Nightmare' neemt ons mee naar de nachtmerrie van Denise Huskins en haar vriend Aaron Quinn, wiens verhaal over hun inbraak en ontvoering te vergezocht lijkt om te geloven. Van de makers van 'The Tinder Swindler' (2022) onderzoekt de serie de gevolgen van onze haast om te oordelen en de schade die ontstaat wanneer de politie besluit dat de waarheid niet mogelijk is.

Woensdag 17 januari

60 Minuten: een race tegen de klok voor een vechter

MMA-vechter Octavio staat in het middelpunt van de film '60 Minuten'. Hij heeft precies een uur om het verjaardagsfeestje van zijn dochter te bereiken, anders riskeert hij de voogdij te verliezen. Wanneer hij een gevecht overslaat om daar te komen, raakt hij op de vlucht voor gevaarlijke criminelen in een race tegen de klok door de stad.

Vrijdag 19 januari

Sejak: een koninklijk liefdesverhaal vol intrige

'Sejak' ('Captivating the King') is een serie die het wrede liefdesverhaal tussen koning Yi In en Kang Hee-soo in beeld brengt. Yi In bevindt zich in een politieke crisis, vechtend voor de troon, terwijl Kang Hee-soo, een geheim agent, Yi In benadert voor wraak, maar uiteindelijk wordt verleid.

Zaterdag 20 januari

How to Build a Girl: de transformatie van een tiener

In 'How to Build a Girl' volgen we tiener Johanna Morrigan, die in een klein, druk huis in Wolverhampton woont en besluit naar Londen te ontsnappen. Johanna transformeert zichzelf tot een populaire maar conflictueuze muziekjournalist, een keuze die haar leven voorgoed zal veranderen.

Zondag 21 januari

Afbeelding: 'Captivating the King', TMDB

Meer artikelen