Nieuwe Italiaanse misdaadserie 'Suburræterna' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 14 november 2023 10:59

De Italiaanse misdaadserie 'Suburræterna', die onlangs zijn première beleefde op het Rome Film Festival, is nu te bekijken op Netflix. De serie speelt zich af in het Rome van 2011, waar politieke instellingen op instorten staan en chaos regeert op de straten.

Première van 'Suburræterna' op Netflix

'Suburræterna' (2023– ), gebaseerd op de misdaadfilm 'Suburra' (2015), is een gloednieuwe serie die zich afspeelt in de Italiaanse onderwereld. De serie ging in oktober 2021 in première op het Rome Film Festival en is nu voor iedereen te bekijken op Netflix. Alle afleveringen van het misdaadavontuur zijn direct beschikbaar.

Het decor: een chaotisch Rome

In 'Suburræterna' zijn we getuige van een Rome dat op instorten staat in 2011. Politieke instellingen hangen aan een zijden draadje, het Vaticaan wordt geteisterd door schandalen en de straten van de hoofdstad zijn het toneel van chaos. Dit vormt de achtergrond voor de misdaad en corruptie die de serie belicht.

Niet iedereen in de serie accepteert de bestaande machtsstructuren. Nieuwe spelers betreden het toneel en verstoren het evenwicht in Rome. Deze opstand verspreidt zich snel van de kerk en het stadhuis naar de kusten van Ostia, met het doel om alles wat tot het verleden behoort uit te wissen. Het is een revolutie in de maak.

'Suburræterna' nu te streamen op Netflix

Vanaf nu kunnen abonnees van Netflix genieten van 'Suburræterna', de nieuwe Italiaanse misdaadserie. Voor een volledig overzicht van alle nieuwe films en series op deze streamingdienst kunt u terecht op de pagina 'Nieuw op Netflix'.

Afbeelding: 'Suburræterna', TMDb

Meer artikelen