Nieuwe James Bond? Greta Gerwig ziet 'Barbie'-acteur Kingsley Ben-Adir als opvolger

KKees van den Berg 6 november 2023 18:59

Na Daniel Craig's laatste optreden als James Bond, is er veel speculatie over zijn opvolger. Regisseur Greta Gerwig stelt Kingsley Ben-Adir, bekend van haar succesvolle film 'Barbie', voor als de ideale kandidaat voor de volgende James Bond.

Gerwig tipt Ben-Adir als nieuwe Bond

Het is nog steeds een mysterie wie Daniel Craig zal opvolgen als de iconische James Bond. De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar een naam die naar voren komt is die van Kingsley Ben-Adir. Dit dankzij de regisseur Greta Gerwig, die hem als de perfecte kandidaat ziet. Ben-Adir, bekend van zijn rol in Gerwig's bioscoophit 'Barbie', heeft volgens Gerwig het charisma en talent om de rol van 007 op zich te nemen.

Ben-Adir's indrukwekkende rollen

Ben-Adir is geen onbekende in de filmwereld. Hij heeft al verschillende iconische rollen op zijn naam staan, waaronder die van Barack Obama in 'The Comey Rule' en Malcolm X in 'One Night in Miami'. Maar het was zijn rol als Ken in 'Barbie' die Gerwig echt over de streep trok. Ben-Adir's opzwepende speech aan het einde van de film overtuigde Gerwig dat hij de perfecte kandidaat is voor de rol van James Bond.

Het blijft speculeren wie de nieuwe James Bond zal zijn. Hoewel Gerwig overtuigd is van Ben-Adir's potentieel, zijn er ook andere namen gesuggereerd, zoals Liam Hemsworth en Aaron Taylor-Johnson. Maar volgens de producenten is de ontwikkeling van de volgende James Bond-film nog niet begonnen, dus het is nog te vroeg om een definitieve opvolger aan te wijzen.

Afbeelding: 'No Time to Die', TMDb

Meer artikelen