Nieuwe K-Drama releases op Netflix in december 2023

RRoos Verhoeven 24 november 2023 15:14

Het jaar 2023 lijkt een geweldig jaar te worden voor K-Drama liefhebbers op Netflix. In december kunnen we uitkijken naar de terugkeer van populaire serie 'Sweet Home' en de gloednieuwe historische drama 'Gyeongseong Creature' en liggen er bovendien nog meer nieuwe releases en tweede seizoenen op de stapel voor het komende jaar.

K-Drama's blijven populair op Netflix

Het afgelopen jaar was een ongekend succes voor K-Drama's op Netflix, en deze trend zet zich voort. De feestdagen in december zijn de perfecte tijd voor de fans om te genieten van nieuwe seizoenen en series. Zo kunnen we uitkijken naar de terugkeer van de populaire serie 'Sweet Home' en maken we kennis met de gloednieuwe historische drama 'Gyeongseong Creature'.

'Sweet Home' keert terug op Netflix

Fans hebben bijna drie jaar gewacht op het tweede seizoen van 'Sweet Home'. In dit seizoen keert Song Kang terug in zijn rol als Cha Hyun Soo, terwijl het mysterieuze virus dat iedereen in monsters verandert zich verder uitbreidt dan de grenzen van Zuid-Korea en de wereld verwoest. Ondertussen vindt Cha Hyun Soo, die wellicht de redder van de mensheid zou kunnen zijn, zichzelf terug in een experimenteel stadium.

Bekijk hier de trailer:

Nieuw historisch drama: 'Gyeongseong Creature'

'Gyeongseong Creature' is een nieuw en zeer verwacht historisch drama dat zich afspeelt tijdens de Japanse bezetting van Korea in de jaren 40. De serie draait om Jang Tae Sang (Park Seo Joon) en Yun Chae Ok (Han So Hee) die proberen een reeks mysterieuze verdwijningen op te lossen, om vervolgens een verschrikkelijk en angstaanjagend geheim te onthullen. Een tweede seizoen van 'Gyeongseong Creature' is al bevestigd en zal in 2024 verschijnen.

Bekijk hier de teaser:

Romantische drama's zijn een essentieel onderdeel van de Koreaanse content op Netflix, en we verwachten dat 'Welcome to Samdalri' een populaire aanvulling zal zijn op de steeds groter wordende catolgus aan K-content. De officiële releasedatum voor 'Welcome to Samdalri' staat op 2 december.

Bekijk hier de trailer:

Het is daarnaast eindelijk bevestigd dat 'Like Flowers In Sand' wekelijks op Netflix komt! Afleveringen zullen beschikbaar zijn om te streamen een dag na hun uitzending op het Zuid-Koreaanse netwerk ENA, beginnende op 20 december. in 'Like Flowers In Sand' twijfelt Kim Bae Doo, de jongste van een prestigieuze ssireum-familie, over zijn carrière in de sport. Maar wanneer zijn jeugdvriendin Oh Yoo Kyung terugkeert in zijn leven en de leider van het ssireum-team wordt, maakt hij zowaar een ommekeer in zijn plannen.

Afbeelding: 'Gyeongseong Creature', TMDb

Meer artikelen