Nieuwe kerstfilm van Eddie Murphy 'Candy Cane Lane' scoort goed op Amazon Prime Video

RRoos Verhoeven 11 december 2023 14:16

De nieuwste kerstfilm van Eddie Murphy, 'Candy Cane Lane', heeft in de eerste drie dagen na de release wereldwijd de top bereikt op Amazon Prime Video. Ondanks gemengde reacties is de film op grote schaal bekeken en wordt hij geprezen voor zijn hartverwarmende verhaal.

Wereldwijd succes voor 'Candy Cane Lane'

De komische acteur Eddie Murphy is terug met een nieuwe kerstfilm getiteld 'Candy Cane Lane'. De film, die op 1 december in première ging op Amazon Prime Video, kende een sterke start. Binnen drie dagen na de release klom de film naar de toppositie op Prime Video, waarmee het een wereldwijde hit werd. Dit is een indrukwekkende prestatie, gezien het grote aantal films dat tegenwoordig op streamingdiensten beschikbaar is.

'Candy Cane Lane' breekt streamingrecords

'Candy Cane Lane' heeft niet alleen de eerste plaats bereikt op Prime Video, maar is ook de meest bekeken titel in de VS geworden. Daarnaast heeft de film een plaats veroverd in de top tien van de grootste wereldwijde filmdebuten aller tijden. Ondanks gemengde recensies toont dit dat het publiek genoten heeft van Murphy's nieuwste film en vooral van de feestelijke sfeer.

Ondanks het enorme succes op de streamingdienst, heeft 'Candy Cane Lane' geen grote indruk gemaakt op de filmcritici. De film heeft over het algemeen negatieve recensies ontvangen en heeft een score van slechts 42% op Rotten Tomatoes. Dit toont aan dat er een duidelijk verschil kan bestaan tussen de smaak van het publiek en de beoordelingen van de critici.

Afbeelding: 'Candy Cane Lane', TMDB

Meer artikelen