Nieuwe kerstfilms op Netflix en Amazon Prime Video: 2 aanraders

KKees van den Berg 7 december 2023 10:39

Terwijl de kerstdagen naderen vullen Netflix en Prime Video hun content aan met nieuwe kerstfilms. We nemen een kijkje naar drie opvallende releases, waaronder een 'bescheiden meesterwerkje' en een film die de kerstversieringstradities op de hak neemt.

Catering Christmas: kerstsfeer in overvloed

Eén van de nieuwe releases op Netflix is 'Catering Christmas'. Deze film, met een uitstekend script en goed acteerwerk, is een aangename kijkervaring over een cateringbedrijf dat zich tijdens de vakantieperiode staande houdt. Het is een bescheide maar goede film onder de Netflix-kerstfilms die bol staat van de bekende kerstelementen: geen scène zonder kerstversiering, alle muziek is een kerstvariant en natuurlijk ontbreekt een warme chocolademelk niet.

Candy Cane Lane: humor en hartverwarmend

'Candy Cane Lane' op Prime Video is een andere kerstfilm waar je naar moet kijken. In deze film wordt de Amerikaanse traditie van het overdreven versieren van voortuinen tijdens de kerst op de hak genomen, met Eddy Murphy in de hoofdrol. Het is een vermakelijke en grappige film die tegelijkertijd de warmte van een familiefilm behoudt, ondanks het feit dat het een typisch Amerikaanse kerstfilm blijft.

Afbeelding: 'Catering Christmas', TMDB

Meer artikelen