Nieuwe LEGO Star Wars-sets komen vroeg in 2024

DDavid Meijer 10 december 2023 16:01

LEGO heeft de nieuwe LEGO Star Wars sets aangekondigd die begin 2024 uitkomen. Hier lees je wat er aankomt en hoeveel deze zullen kosten.

Nieuwe LEGO Star Wars sets in 2024

Na het nieuws dat alle LEGO Star Wars-sets uit productie gaan in 2023, is er goed nieuws voor fans. Vanaf 1 januari 2024 brengt LEGO een aantal nieuwe Star Wars-geïnspireerde kits op de markt. Hoewel deze eerste releases misschien niet zo indrukwekkend zijn als die uit de LEGO Star Wars Ultimate Collector Series, zullen elk van de volgende kits geweldige toevoegingen zijn aan de Star Wars-geïnspireerde LEGO-sets die je al bezit.

LEGO Star Wars Clone Trooper & Battle Droid Battle Pack

Deze set bestaat uit 215 stukjes en bevat een Octuptarra tri-droid, vier minifiguren en vijf LEGO-figuren. Deze omvatten een Clone Shock Trooper en drie Clone Troopers. De LEGO-figuren zijn twee Battle Droids en drie Super Battle Droids. Een reeks accessoires is ook inbegrepen. De set kost in Amerika $29.99 en is gericht op LEGO-bouwers van zeven jaar en ouder.

LEGO Star Wars The Crimson Firehawk

Deze set is ideaal voor kleuters die fan zijn van Star Wars. De LEGO-versie van het Crimson Firehawk-ruimteschip biedt een leuke bouw- en speelervaring. Ontworpen voor jonge Jedis van vier jaar en ouder, bestaat de set uit 136 stukjes. Het bevat een op bakstenen gebouwde Crimson Firehawk met ruimte voor alle drie de personages die in de set zijn inbegrepen, en een speeder bike. Deze kit gaat $49.99 kosten.

De eerste LEGO Star Wars-releases kunnen slechts uit twee kits bestaan, maar er is hoop dat LEGO gedurende 2024 meer sets uit zal gaan brengen.

Meer artikelen