Nieuwe maand, nieuwe films: Netflix onthult 6 topfilms voor november

KKees van den Berg 30 oktober 2023 17:34

Netflix heeft zes nieuwe topfilms aangekondigd die vanaf 1 november te streamen zijn. Van oorlogsthrillers tot horrorfilms en comedies, er is iets voor elke filmliefhebber. Lees verder voor details over de aankomende releases.

John Krasinski schittert in '13 Hours'

November begint met een knaller: '13 Hours'. Deze spectaculaire oorlogsfilm zet John Krasinski in een onherkenbare rol als lid van een beveiligingsteam dat een Amerikaans consulaat en een CIA-basis in Benghazi moet beschermen tegen terroristen. De film is vernoemd naar de duur van de terroristische aanval: dertien uur. Een must-see voor liefhebbers van het oorlogsgenre.

Muzikale actie in 'Baby Driver'

De volgende film op de lijst is 'Baby Driver'. Deze film is een muzikale achtbaanrit met een jonge taxichauffeur die als vluchtauto voor criminelen fungeert. Met zijn tinnitus vertrouwt hij voornamelijk op zijn favoriete muziek, die tevens dient als de soundtrack van de film. Zet je schrap voor een rit vol actie en muziek.

Horrorhit 'Carrie' komt naar Netflix

Als je van horror houdt, dan is 'Carrie' iets voor jou. Deze angstaanjagende blockbuster, die ondanks een matige IMDb-score (5.8) is uitgegroeid tot een cultfilm, komt op 1 november op Netflix. Het verhaal volgt een verlegen scholiere die haar telepathische krachten ontdekt en deze inzet wanneer haar klasgenoten haar beginnen te pesten.

'Catch Me If You Can': een klassieker

'Catch Me If You Can' is een klassieker die je gezien moet hebben. Deze film, die het verhaal vertelt van meesteroplichter Frank die op de hielen wordt gezeten door de FBI, heeft een IMDb-score van 8.1. Dit spel van kat en muis tussen Leonardo DiCaprio en Tom Hanks is altijd het aanraden waard, zelfs voor een herkijk.

Money Monster': de ondergewaardeerde thriller

De vijfde film in de lijst, 'Money Monster', is een ondergewaardeerde thriller met George Clooney en Julia Roberts. Het verhaal gaat over een presentator die beleggingstips geeft op de televisie en wordt gegijzeld door een gedesillusioneerde kijker die al zijn geld heeft verloren. Dit spannende verhaal is vanaf 1 november te zien op Netflix.

Lachen met 'Meet the Parents'

Voor wat luchtig vermaak is er 'Meet the Parents', een komedie met Ben Stiller. Hij speelt Greg Focker, een man die verliefd is op Pam Byrnes, maar eerst haar excentrieke en strenge vader moet overtuigen om haar hand te vragen. Een hilarische film die perfect is voor een avondje lachen.

Afbeelding: '13 Hours', TMDb

Meer artikelen