Nieuwe Marvel-film 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' verovert Netflix

DDavid Meijer 4 december 2023 13:02

Spider-Man: Across the Spider-Verse, de meest recente film in het Marvel universum, veroverd Netflix en staat momenteel in de Top 10. De film, uitgebracht door Sony Pictures, biedt actie en humor voor het hele gezin.

Regisseurs en Netflix-beoordeling

De regisseurs Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson zijn verantwoordelijk voor het succes van Spider-Man: Across the Spider-Verse. Het is het vervolg op Into the Spider-Verse uit 2018, welke ook al hoge ogen gooide. Netflix prijst de film aan als 'meeslepend' en 'geschikt voor het hele gezin', waardoor het een perfecte keuze is voor familiefilmavond.

Succes en beoordelingen

Het succes van Spider-Man: Across the Spider-Verse overtreft dat van zijn voorganger. Met een score van 95 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een indrukwekkende 8,7 op IMDb, wordt de film zowel door critici als door het publiek goed ontvangen. Deze hoge scores zijn een bevestiging van de kwaliteit die Marvel met deze film levert.

Synopsis en beschikbaarheid op Netflix

Voor fans die 'Across the Spider-Verse' nog een keer willen bekijken of voor degenen die de film nog niet hebben gezien, is de film nu dus te zien op Netflix. In deze nieuwe aflevering gaat tiener Miles Morales, samen met Gwen Stacy, op een nieuw avontuur en neemt het op tegen de sinistere vijand The Spot en een groot legioen parallelle helden in het multiversum.

Afbeelding: 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', TMDB

Meer artikelen