Nieuwe Nederlandse romantische komedie 'Bed & Breakfast' binnenkort in de bioscoop

DDavid Meijer 29 februari 2024 10:58

Liefhebbers van romantische Nederlandse films kunnen deze lente kijken naar 'Bed & Breakfast'. Deze nieuwe romantische komedie van de regisseur van 'Alles is zoals het zou moeten zijn' (2020) en 'Kwestie van geduld' (2022) komt dit voorjaar in de bioscoop. De trailer is nu al te zien.

Nieuwe romantische komedie 'Bed & Breakfast'

'Bed & Breakfast' belooft een hartverwarmende romantische komedie te worden, geregisseerd door dezelfde regisseur die eerder successen behaalde met 'Alles is zoals het zou moeten zijn' en 'Kwestie van geduld'. De film belooft een spannend liefdesverhaal met een interessante twist. Het feit dat de trailer nu al beschikbaar is, heeft de verwachtingen hooggespannen.

Het verhaal achter 'Bed & Breakfast'

Het verhaal van de film draait om Sarah, een workaholic die onverwacht ontslag neemt en een nieuwe weg in haar leven inslaat. Ze gaat voor de B&B van haar tante zorgen en daar ontmoet ze twee mogelijke liefdes. Haar hart loopt over van liefde, wat leidt tot een reeks onverwachte keuzes. Dit verhaal-element maakt 'Bed & Breakfast' een typische romantische komedie, maar met een unieke draai.

Ruud Schuurman, de regisseur van de film, heeft samengewerkt met scriptschrijfster Anna Pauwels. Sanne Langelaar, die eerder te zien was in 'Alles is zoals het zou moeten zijn', speelt de hoofdrol in deze film. Naast haar zijn er ook rollen voor bekende namen als Mingus Dagelet, Oscar Aerts, Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus. Dit belooft een sterke cast voor deze romantische komedie.

'Bed & Breakfast' in de bioscoop

De romantische komedie 'Bed & Breakfast' zal vanaf 2 mei in de bioscoop te zien zijn.

Meer artikelen