Nieuwe Netflix-docuserie over vreemdgaan-site Ashley Madison nu te zien

RRoos Verhoeven 15 mei 2024 11:58

Een nieuw oncomfortabele docuserie op Netflix genaamd 'Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal (2024)' belicht het datalek van de beruchte datingsite voor vreemdgangers. De serie onderzoekt de oprichting van de site, de gebruikers en de vernietigende hack.

Nieuwe docuserie over Ashley Madison op Netflix

Netflix heeft onlangs een nieuwe docuserie uitgebracht getiteld 'Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal (2024)'. Deze serie duikt in het ongemakkelijke verhaal van de datingsite Ashley Madison, welke gehackt werd waardoor alle gegevens van de gebruikers op straat kwamen te liggen. Alle afleveringen van de serie zijn nu beschikbaar op de streamingdienst.

De impact van de Ashley Madison-hack

Ashley Madison is een beruchte datingsite voor mensen die, ondanks hun relatie, op zoek zijn naar affaires. Een hack blootgestelde echter de intieme gegevens van miljoenen gebruikers. Dit resulteerde in verwoeste huwelijken en levens. De docuserie onderzoekt het ontstaan van de website, de motivaties van de gebruikers en de gevolgen van de verwoestende hack.

Het verhaal van Ashley Madison is al eerder verfilmd in 'Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks (2016)'. Deze documentaire scoorde echter vrij slecht op IMDb. Het is te hopen dat de nieuwe Netflix-serie een betere ontvangst krijgt bij het publiek.

'Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal' nu op Netflix

'Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal' is sinds vandaag (15 mei 2024) te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal', TMDB

Meer artikelen