Nieuwe Netflix-film 'Badland Hunters': bekijk de eerste trailer

DDavid Meijer 3 januari 2024 10:16

Netflix introduceert een nieuw Zuid-Koreaans avontuur: 'Badland Hunters' (2024), een film over een verwoestende aardbeving en de daaropvolgende chaos. De eerste teasertrailer is nu te bekijken.

Het verhaal van 'Badland Hunters'

In de film 'Badland Hunters' wordt de kijker meegenomen naar het door een aardbeving getroffen Seoul. In deze nieuwe realiteit waar chaos heerst en het recht van de sterkste geldt, volgen we het verhaal van Nam San. Deze onvervaarde jager navigeert door de gevaarlijke wildernis van deze veranderde wereld met als missie een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.

De cast van 'Badland Hunters'

'Badland Hunters' is een productie van Netflix onder de regie van Heo Myeong Haeng. De film heeft een indrukwekkende cast, met Don Lee in de hoofdrol. Don Lee, die we al kennen van zijn rollen in 'Eternals' (2021) en 'Train to Busan' (2016), neemt de rol van de onverschrokken jager Nam San op zich. Naast hem zien we ook Lee Joon-young, Jun Hee Lee en No Jeong-ee in de film.

'Badland Hunters' belooft een film vol spanning en actie te worden in een post-apocalyptische wereld. Op 26 januari kunnen Netflix-abonnees genieten van dit nieuwe Zuid-Koreaanse avontuur.

Meer artikelen