Nieuwe Netflix-film 'Good Grief' nu te zien op Netflix

DDavid Meijer 6 januari 2024 11:25

De nieuwe dramafilm 'Good Grief', geregisseerd en gespeeld door Dan Levy bekend van 'Schitt’s Creek', is nu te zien op Netflix. Lees hier waar de film over gaat, wie erin spelen en of het de moeite waard is om te kijken.

Good Grief: Een emotionele verkenning van rouw

De veelbelovende nieuwe Netflix-film Good Grief is een creatie van Dan Levy. De film is een emotionele duik in het thema van rouw en is volgens ons een goede manier om het nieuwe jaar in te luiden. De film is sinds 5 januari te zien op het streamingplatform.

Drie vrienden, één tragisch verlies

Good Grief vertelt het verhaal van drie vrienden die hun problemen onder ogen zien na het tragische verlies van een van hen. De film speelt zich af tegen de prachtige achtergrond van de stad Parijs. Volgens de officiële samenvatting leefde Marc tevreden in de schaduw van zijn grotere dan het leven echtgenoot, Oliver. Maar als Oliver onverwacht overlijdt, stort Marc's wereld in en stuurt hij en zijn twee beste vrienden, Sophie en Thomas, op een soul searching reis naar Parijs.

Een sterke cast

De film is gevuld met een overvloed aan Hollywood-talent. Enkele van de opvallende namen in de cast zijn Dan Levy, die de rol van Marc speelt, Luke Evans als Oliver, Ruth Negga als Sophie en Himesh Patel als Thomas. De film markeert de debuutrol van Levy als schrijver en regisseur van een speelfilm.

De film heeft aardig lovende recensies ontvangen van critici die de film hebben kunnen zien. Zo staat de film momenteel rond een solide 70% rating op Rotten Tomatoes. Echter, de film heeft ook een publieksbeoordeling van 60%, dus het is uiteindelijk aan de kijkers zelf om een oordeel te vellen over de film.

Good Grief is nu te zien op Netflix. De film kreeg ook een beperkte release in geselecteerde Amerikaanse theaters op 29 december 2023.

Afbeelding: 'Good Grief', TMDB

Meer artikelen