Nieuwe Netflix-film 'Sous la Seine': bloeddorstige haai zorgt voor horror in Parijs

RRoos Verhoeven 16 februari 2024 18:16

Netflix breidt zijn horroraanbod uit met 'Sous la Seine', een angstaanjagende film over een moordlustige haai in de Seine. De adrenalinepompende film, geregisseerd door Xavier Gens, komt binnenkort naar het streamingplatform.

Nieuwe horrorfilm komt naar Netflix

Bereid je voor op een bloedstollend avontuur onder de stad van de liefde. Netflix brengt binnenkort 'Sous la Seine' uit, een huiveringwekkende horrorfilm over een bloeddorstige haai in de Seine. Het angstaanjagende verhaal wordt een toevoeging aan het groeiende horroraanbod van de streaminggigant. Dus, hou je vast aan je stoel en maak je klaar voor een onvergetelijke rit vol schrik en sensatie.

Bloedstollende strijd tegen haai in Parijs

De setting van de film is zomer 2024, wanneer Parijs gastheer is van het wereldkampioenschap triatlon aan de Seine. We volgen het verhaal van Sophia, een slimme wetenschapper, en Mika, een jonge milieuactiviste. Wanneer ze ontdekken dat een gevaarlijke haai de wateren van de Seine onveilig maakt, bundelen ze hun krachten met Adil, de commandant van de Seine-rivierpolitie, in een race tegen de klok om een bloedbad in de stad te voorkomen.

Sterrencast en gerenommeerde regisseur voor 'Sous la Seine'

'Sous la Seine' is het nieuwste project van regisseur Xavier Gens, bekend van zijn werk aan de succesvolle Netflix-film 'Farang'. De film heeft een sterrencast met Bérénice Bejo, bekend van 'The Artist', Nassim Lyes uit 'Farang' en Iñaki Lartigue. Met een dergelijke sterke cast en een ervaren regisseur aan het roer, kunnen we een duizelingwekkende en angstaanjagende film verwachten.

Hoewel we weten dat 'Sous la Seine' dit jaar op Netflix zal verschijnen, blijft de exacte releasedatum nog een mysterie. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates, kun je een account aanmaken op onze website en 'Sous la Seine' toevoegen aan je watchlist. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de releasedatum en andere updates.

Meer artikelen