Nieuwe Netflix-hit 'Geek Girl' overspoelt door lovende kritieken

RRoos Verhoeven 6 juni 2024 17:26

De gloednieuwe Netflix-serie 'Geek Girl', gebaseerd op het gelijknamige boek van Holly Smale, zorgt na nog geen week al voor een grote golf van positieve reacties. De serie staat nu al op de tweede plaats van de Netflix Top 10.

'Geek Girl' stormt Netflix top 10 binnen

Het is ongelooflijk hoe snel 'Geek Girl' de harten van de kijkers heeft weten te veroveren. Binnen een week na de release staat deze serie al stevig op de tweede plaats in de Netflix top 10, enkel overtroffen door de wereldhit 'Eric'. Een indrukwekkende prestatie voor een debuterende serie en een bevestiging van de grote populariteit van het verhaal.

'Geek Girl' is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het verhaal is gebaseerd op het populaire gelijknamige boek van Holly Smale. Het succes van het boek heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de aantrekkingskracht van de serie. Holly Smale's meeslepende schrijfstijl en de krachtige plot zijn perfect getransformeerd naar het kleine scherm.

Harriet Manners' turbulente tocht in de modewereld

De plot van 'Geek Girl' draait om Harriet Manners, een ongemakkelijke, neurodivergente tiener die onverwachts in de wereld van de mode terechtkomt. We volgen haar terwijl ze de uitdagingen van deze nieuwe wereld aangaat, van strakke agenten en aparte ontwerpers tot onmogelijk hoge hakken en een supermodel met een betoverende glimlach.

Afbeelding: 'Geek Girl', TMDB

Meer artikelen