Nieuwe Netflix-serie 'Parasyte: The Grey' binnenkort te zien

DDavid Meijer 29 februari 2024 09:22

Horror- en sciencefictionfans opgelet: Netflix komt met een gloednieuwe serie, 'Parasyte: The Grey', van de maker van 'Hellbound', Yeon Sang-ho. In deze bloedstollende reeks nemen parasieten op gruwelijke wijze mensen over, met een strijd tegen de groeiende dreiging als gevolg.

'Parasyte: The Grey': een nieuw horroravontuur

De bekende regisseur Yeon Sang-ho, die eerder verantwoordelijk was voor hits zoals 'Train to Busan', 'Peninsula', 'Hellbound' en de Netflix-film 'Jung_E', is terug met een nieuwe serie voor Netflix. Deze keer brengt hij ons 'Parasyte: The Grey', een verhaal over een vrouw genaamd Su-in die worstelt met haar nieuwe leven met een parasiet. De serie is gebaseerd op de populaire manga 'Parasyte' van Hitoshi Iwaaki.

De strijd tegen parasitaire overname

Het verhaal van 'Parasyte: The Grey' draait om de mysterieuze parasieten die mensen overnemen. De parasieten leven van mensen en winnen op gewelddadige wijze aan macht. Dit leidt uiteindelijk tot een opstand van de mensheid tegen deze groeiende dreiging. De serie belooft dus veel spanning en sensatie.

Releasedatum 'Parasyte: The Grey' op Netflix

Het wachten is bijna voorbij voor fans van Yeon Sang-ho. De nieuwe serie 'Parasyte: The Grey' is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Meer artikelen