Nieuwe onthulling Netflix's fantasyfilm 'Damsel' met Millie Bobby Brown

DDavid Meijer 8 november 2023 14:05

Netflix heeft de eerste poster vrijgegeven voor hun aankomende fantasyfilm 'Damsel', met in de hoofdrol 'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown. De film belooft een spannend avontuur met een prinses en een vuurspuwende draak.

Een sterke cast voor 'Damsel'

'Damsel' maakt deel uit van de grotere Netflix Originals en wordt geregisseerd door Juan Carlos Fresnadillo, bekend van '28 Weeks Later'. Het doet ons alvast uitkijken naar een spannende productie. De cast is eveneens interessant met namen als Millie Bobby Brown van 'Stranger Things' en 'Enola Holmes', Robin Wright, Angela Basset, Ray Winstone, Nick Robinson, Brooke Carter en Shohreh Aghdashloo.

Het avontuur van Princess Elodie

In deze film speelt Millie Bobby Brown het personage Princess Elodie. Dit jonge dametje stemt ermee in om met een knappe prins te trouwen, maar ontdekt al snel dat dit een valstrik is. Ze wordt samen met een vuurspuwende draak in een grot gegooid en moet haar verstand en kracht inzetten om te overleven. Dit belooft een heroïsche en spannende rol voor de jonge actrice te worden.

De productie van 'Damsel' was geen kleintje. Met een budget van 60 tot 70 miljoen dollar en een opnameperiode van februari tot juli 2022, was dit een grootschalig project. Ondanks de inspanningen moeten we echter nog even wachten op de release van de film.

De oorspronkelijke releasedatum van 'Damsel' was gepland voor 13 oktober dit jaar. Echter, door stakingen in Hollywood heeft de film vertraging opgelopen. Nu staat de film gepland om ergens in 2024 uit te komen. Het blijft nog even spannend wanneer we deze fantasyfilm op Netflix kunnen verwachten.

Eerste indruk met de onthulling van de poster

Netflix heeft nu de eerste poster voor 'Damsel' onthuld. Hierop zien we het personage van Millie Bobby Brown, Princess Elodie, in haar grot met de dreigende schaduw van de vuurspuwende draak op de rotsen. Dit geeft ons alvast een voorproefje van het spannende avontuur dat ons te wachten staat.

Meer artikelen