Nieuwe oorlogsfilm 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' van Guy Ritchie met sterrencast in de maak

RRoos Verhoeven 5 februari 2024 13:31

Regisseur Guy Ritchie werkt aan een nieuwe oorlogsfilm genaamd 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'. De cast bestaat uit grote namen zoals Henry Cavill en de vader van James Bond. De film is gebaseerd op het werk van de Britse auteur Damien Lewis en wordt een blockbuster met grote ambities.

Nieuwe oorlogsfilm van Guy Ritchie

Regisseur Guy Ritchie staat bekend om zijn smakelijke actiefilms vol spierballentaal en krachtpatsers. Nu werkt hij aan een nieuwe oorlogsfilm genaamd 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'. De cast bestaat uit grote namen zoals Henry Cavill, bekend van 'The Witcher', en de vader van James Bond. Het belooft een blockbuster te worden vol actie en avontuur.

Gebaseerd op werk van Damien Lewis

Het script van de film is gebaseerd op het boek 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' van de Britse auteur Damien Lewis. Dit boek gaat over een ultrageheime soldatensquad die werd opgericht door Winston Churchill. Het beschrijft de verhalen van echte veldslagen en spionagemissies. De film belooft dan ook een ware thriller te worden voor liefhebbers van oorlogsfilms.

Grote ambities voor nieuwe film

Filmstudio Lionsgate heeft hoge verwachtingen voor de film. Ze hopen met 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' een nieuwe actiefranchise te lanceren, vergelijkbaar met de populaire 'John Wick'-reeks. De eerste trailer van de film belooft in ieder geval veel goeds. De film staat gepland voor release op 19 april 2024.

Het script van 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' is geschreven door Paul Tamasy. Hij is geen onbekende in de filmwereld en schreef eerder de scripts voor films als 'The Outpost' en 'The Fighter'. Zijn ervaring met het schrijven van krachtige scripts belooft veel voor de nieuwe oorlogsfilm van Guy Ritchie.

Afbeelding: 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare', TMDB

Meer artikelen