Nieuwe poster 'Terrifier 3' geeft hints over aankomend plot

KKees van den Berg 8 november 2023 20:15

De horrorfranchise 'Terrifier' zal volgend jaar worden uitgebreid met 'Terrifier 3' (2024). De nieuwe filmposter verklapt alvast wanneer de film zich zal afspelen en belooft een groot budget.

Een nieuwe toevoeging aan de 'Terrifier' franchise

'Terrifier' is een horrorfranchise die ondanks de heftige reacties van het publiek erg populair blijft. Volgend jaar kunnen we een nieuw deel verwachten: 'Terrifier 3' (2024). De eerste details zijn alvast deze zomer onthuld, waaronder de filmposter die zojuist is vrijgegeven. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze nieuwe toevoeging aan de reeks.

Art de Clown veroorzaakt chaos met Kerst

De filmposter geeft alvast een tipje van de sluier over wat we kunnen verwachten van 'Terrifier 3'. In tegenstelling tot het vorige deel, dat zich afspeelde rond Halloween, zal Art de Clown deze keer terugkeren tijdens de kerstdagen. Het belooft weer een chaotische en angstaanjagende tijd te worden voor de nietsvermoedende inwoners.

Een groots budget voor 'Terrifier 3'

De makers van 'Terrifier 3' hebben flink geïnvesteerd in het nieuwe deel. Met een budget van ten minste één miljoen dollar willen ze de filmmakers de mogelijkheid bieden om zo creatief en wild mogelijk te zijn. Dit belooft veel goeds voor de fans van de franchise, die kunnen rekenen op een grensverleggende toevoeging aan het horrorgenre.

Wat we wel weten is dat 'Terrifier 3' naar verwachting rond 25 oktober 2024 in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. Het is nog onduidelijk of de film ook in Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, of dat deze direct beschikbaar zal zijn op streamingdiensten, zoals het geval was bij 'Terrifier 2'.

Afbeelding: 'Terrifier 3', TMDb

Meer artikelen