Nieuwe rampenthriller 'Society of the Snow' verovert Netflix Top 10

KKees van den Berg 8 januari 2024 10:48

De spannende Netflix Original 'Society of the Snow' heeft de top van de Netflix Top 10 bereikt. Geregisseerd door Juan Antonio Bayona, is de film geladen met nieuwe en debuterende acteurs en heeft hij al vele lovende recensies ontvangen.

'Society of the Snow' op nummer 1

Na het succes van de Netflix Originals 'Leave the World Behind' en 'Rebel Moon' heeft een nieuwe Original, 'Society of the Snow', de toppositie ingenomen. Deze spannende overlevingsfilm geregisseerd door Juan Antonio Bayona staat nu bovenaan de lijst. De cast bestaat uit veel nieuwe en debuterende acteurs, wat de film een frisse uitstraling geeft.

Hoge scores en lovende recensies

Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes heeft 'Society of the Snow' een indrukwekkende score van 89 procent behaald, en op IMDb is de film momenteel beoordeeld met een 7,9/10. JoBlo's Movie Network-recensent Chris Bumbray gaf aan da het een van de meest meeslepende films van het jaar en een prachtige hervertelling van een ongelooflijk verhaal is.

De film die zich afspeelt in 1972 vertelt het verhaal van een rugbyteam op weg naar Chili. Als hun vliegtuig neerstort op een gletsjer in de Andes, moeten de 29 overlevenden zien te overleven in een van de meest ruige en ontoegankelijke omgevingen ter wereld. Ze moeten drastische beslissingen nemen om te kunnen overleven in de zware omstandigheden.

Afbeelding: 'Society of the Snow', TMDB

Meer artikelen