Nieuwe releasedatum voor 'Venom 3' bekendgemaakt na acteursstaking

KKees van den Berg 9 november 2023 13:29

Na een vertraging door een acteursstaking, heeft de Hollywood-blockbuster 'Venom 3' nu een definitieve releasedatum. Fans moeten nog even geduld hebben, maar de productie wordt spoedig hervat.

Eerste releasedatum na acteursstaking

'Venom 3', de derde film in de populaire superheldenreeks, was een van de vele producties die werden getroffen door de recente acteursstaking. Maar nu is het de eerste grote Hollywood-blockbuster die een definitieve releasedatum heeft geprikt. Dit is een belangrijke stap voor de filmindustrie, die de producties van verschillende grote films nog dit jaar wil hervatten.

Een andere belangrijke ontwikkeling voor 'Venom 3' is de toevoeging van Chiwetel Ejiofor aan de cast. De acteur, bekend van zijn rollen in Marvel's 'Doctor Strange'-films, zal een nog onbekende rol spelen in de film. Hij zal sterren als Tom Hardy en Juno Temple vergezellen, die terugkeren in hun rollen uit de vorige films.

Releasedatum 'Venom 3' bevestigd

De definitieve releasedatum voor 'Venom 3' is vastgesteld op 8 november 2024. Dit betekent dat fans van de serie nog precies een jaar moeten wachten om de film te zien. Tom Hardy zal niet alleen terugkeren als het titelpersonage, maar hij heeft ook meegeschreven aan het verhaal. De regie is in handen van Kelly Marcel, bekend van 'Terra Nova'.

Meer artikelen