Nieuwe series deze week: 'Scott Pilgrim'-anime, 'Godzilla'-serie en 'The Crown'

KKees van den Berg 14 november 2023 09:46

Deze week zijn er enkele grote releases in de wereld van series, met onder andere de anime van Scott Pilgrim op Netflix, een nieuwe Godzilla-serie op Apple TV+ en het begin van het einde voor 'The Crown'.

Godzilla-serie op Apple TV+

Godzilla, ook wel bekend als de King of Monsters, zal schitteren in een nieuwe show op Apple TV Plus. En hij is niet de enige grote naam die deel uitmaakt van de cast. Hollywood-veteraan Kurt Russell maakt ook deel uit van het project. Hoewel Godzilla in de volksmond bekend staat om zijn vechtprestaties, is zijn aanwezigheid in de show meer symbolisch.

Scott Pilgrim anime op Netflix

Scott Pilgrim keert terug naar het kleine scherm, maar deze keer in de vorm van een anime op Netflix. Fans van de originele Edgar Wright-film uit 2010 zullen blij zijn om te horen dat de hele cast terugkeert voor deze anime-versie. Deze nieuwe versie belooft om verschillende grappige knipogen naar de film te hebben, dus het is zeker een kijkje waard.

Begin van het eind voor The Crown

Het langverwachte slotseizoen van The Crown maakt zijn debuut op Netflix. Dit seizoen zal de laatste dagen van Prinses Diana (gespeeld door Elizabeth Debicki) behandelen, met de eerste vier afleveringen die zich richten op de gebeurtenissen rond haar dood. De overige zes afleveringen, die in december verschijnen, zullen zich richten op de reflecties van de koningin op haar nalatenschap.

Afbeelding: 'Monarch: Legacy of Monsters', TMDb

Meer artikelen