Nieuwe setfoto's Deadpool 3 verklappen terugkeer van Sabretooth

KKees van den Berg 4 december 2023 17:02

Frisse foto's van de filmset van 'Deadpool 3' wijzen op de terugkeer van een verrassend X-Men personage. De productie is hervat na de oplossing van de acteurs- en schrijversstakingen, en fans kunnen niet wachten op meer nieuws over de langverwachte film.

Sabretooth keert terug in Deadpool 3

Na de recente afloop van zowel de acteurs- als de schrijversstakingen, is de productie van Deadpool 3 hervat. Fans houden hun adem in voor nieuwtjes en details over de langverwachte film. Nieuwe setfoto's lijken nu een grote onthulling te doen over de terugkeer van een ander personage uit de X-Men-films. Afgelopen zondag verschenen er foto's die een glimp laten zien van wat een gevecht lijkt te zijn tussen Hugh Jackman's Wolverine, Ryan Reynold's Deadpool en niemand minder dan Sabretooth.

https://twitter.com/XMenUpdate/status/1731390742403129822

Interessante details in de nieuwe setfoto's

Naast de onthulling van Sabretooth bevatten de foto's nog een paar andere interessante details. Er is bijvoorbeeld een auto te zien met geschilderde vlammen die erg doet denken aan de Hot Rod van de Human Torch. Hoewel we op dit moment nog niet veel context hebben, is de aanwezigheid van Sabretooth op deze foto's zeker interessant. Zoals (de meeste) Marvel-fans weten, heeft Wolverine een aanzienlijke geschiedenis met Sabretooth. In de films verscheen Sabretooth in de X-Men-film uit 2000, gespeeld door Tyler Maine.

Grote cameo's in Deadpool 3

De nieuwste setfoto's lijken de beloftes van Deadpool 3-regisseur Shawn Levy na te komen, die hintte op een aantal grote cameo's in de aankomende film. Hij vertelde aan de Happy Sad Confused podcast dat sommige van deze cameo's makkelijker te krijgen waren dan hij dacht. Sterker nog, een hoop bekende mensen leken in de rij te staan om deel uit te maken van deze R-rated extravaganza. Filmliefhebbers zijn opgetogen over alle mogelijkheden, hoewel we waarschijnlijk nog maanden moeten wachten op zelfs maar een trailer voor Deadpool 3.

Het is nog niet bevestigd door Marvel Studios of Grammy-winnares en singer-songwriter Taylor Swift zal verschijnen in Deadpool 3, maar de geruchten zijn desalnitemin sterk. Deze geruchten lijken tenminste deels te zijn ontstaan omdat Swift bevriend is met Reynolds en zijn vrouw, Blake Lively. Fans hebben gespeculeerd dat Swift in de film het Marvel-personage Dazzler zou kunnen spelen. 'Het ontsnapt elke dag aan de sociale media, en dat is alles wat ik ga zeggen,' zei Levy eerder. 'Het klinkt als een geweldig idee.'

Meer artikelen