Nieuwe Spaanse detectivehit 'Una vida menos en Canarias' nu te bekijken op Netflix

DDavid Meijer 22 mei 2024 14:15

Spaanse serie fans kunnen zich verheugen op de gloednieuwe detective serie 'Una vida menos en Canarias', nu beschikbaar op Netflix. De serie volgt het verhaal van de ervaren inspecteur Luis Lacasa en zijn onverwachte avonturen op Tenerife.

Una vida menos en Canarias nu op Netflix

Voor de liefhebbers van Spaanse series is er goed nieuws. Netflix heeft een nieuwe serie toegevoegd aan hun assortiment: 'Una vida menos en Canarias'. Deze gloednieuwe detective serie volgt het verhaal van inspecteur Luis Lacasa. De serie is vanaf vandaag beschikbaar op de streamingdienst voor alle kijkplezier.

Het onverwachte avontuur van Luis Lacasa

De serie draait om inspecteur Luis Lacasa, een ervaren moordzaken inspecteur met een visuele handicap die het leven in grijstinten ziet. Ondanks zijn afkeer voor hitte, toerisme en vakanties, belandt hij in een onverwachte situatie wanneer hij gedwongen wordt om te ontspannen op Tenerife na te zijn geschorst uit het korps. Zijn vakantie neemt een onverwachte wending als zijn buurman van een klif valt en hij gedwongen wordt om samen te werken met de charismatische Naira Oramas om de zaak op te lossen.

Sterrencast in 'Una vida menos en Canarias'

De cast van 'Una vida menos en Canarias' bestaat uit enkele grote namen uit de Spaanse tv-wereld. Onder hen zijn Ginés García Millán, bekend van '¿Quién Mató a Sara?', Natalia Verbeke van 'You Shall Not Lie', Mari Carmen Sánchez van 'La casa de papel' en Sergio Momo uit 'Bienvenidos a Edén'. Met zo'n sterrencast belooft de serie een groot succes te worden.

'Una vida menos en Canarias' bestaat uit vijf spannende afleveringen. Vanaf vandaag zijn deze allemaal te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Una vida menos en Canarias', TMDB

Meer artikelen